Gęstość śmietany,

zdrowie jogurtu

Apetycznie i zdrowo!

Dbasz o zdrowie swojej rodziny i używasz jogurtu naturalnego zamiast śmietany, jednak Twoje potrawy nie wyglądają tak dobrze. Wszystko przez brak odpowiedniej gęstości!

 

Gęstość ma znaczenie

Największym problemem przy zastąpieniu w kuchni tłustej śmietany jogurtem było to, że ten w wysokiej temperaturze spływał na dno talerza. Potrawy były zdrowe, ale nie wyglądały apetycznie.

 

Gęstość śmietany, zdrowie jogurtu

Bakoma jogurt Naturalny Gęsty to idealna gęstość śmietany i zdrowie jogurtu. Dzięki swojej kremowej konsystencji i aksamitnemu smakowi, idealnie nadaje się do zastosowań kulinarnych!

Niska zawartość tłuszczu oraz brak cukru sprawiają, że potrawy z jogurtem są zdrowsze od śmietany a dzięki swojej gęstości zawsze wyglądają elegancko i apetycznie.

 

Zawsze apetycznie

Bakoma jogurt Naturalny Gęsty posłuży do przygotowania zup, dań mięsnych, sałatek, sorbetów, deserów oraz innych potraw. Dzięki niemu możemy jeść smacznie, apetycznie i zdrowo!

 

Zaskocz swoich bliskich jogurtowymi przepisami:

Przekonacie się jak bogaty jest świat potraw z JOGURTEM NATURALNYM GĘSTYM BAKOMA oraz jak łatwo sprawić przyjemność swojej rodzinie i znajomym.

 

Znajdziecie wskazówki jak przyrządzić smaczne i zdrowe potrawy!

Więcej przepisów na naszych profilach Facebook i YouTube

Jogurt Naturalny Gęsty

0% dodatku cukru

Wysoka zawartość białka: 5,0g / 100g

 

0% tłuszczu

Niskokaloryczny: tylko 49 kcal / 100g

 

Zawiera kultury bakterii LA5 i BB12

Zwiększają poziom naturalnie występujących, korzystnych bakterii w organizmie,

które wspomagają trawienie i wpływają na florę jelitową

 

Pomagają utrzymać równowagę bakteryjną w jelitach i usprawnić funkcje przewodu pokarmowego

 

Normalizują perestaltykę jelit i poprawiają komfort trawienny

 

Idealny do zastosowań w kuchni – do lekkich sałatek i dipów

Bardzo gęsty

Delikatny i łagodny smak

Bakoma 2018